POEDIES ZINGEN VERJOARDAGSLAID VEUR 91-JARIGE MOEDER VAN SIENA KONING

Zondag 28 juni blies de moeder van Siena Koning in Veendam 91 kaarsjes uit. Siena, winnares van de Facebook-huiskamerconcert-win-actie, deed haar Poedies-concert cadeau aan haar verjarende moeder. Wat een mooi gebaar ja!

De kinderen, (bonus)klein- én (bonus)achterkleinkinderen waren door Siena uitgenodigd om op gepaste afstand van elkaar, te kijken en de luisteren naar De Poedies. De grappige en ontroerende vergrunningste laidjes vielen bij de volwassenen heul goud in de smoak. En alle aanwezige jonge wichter keken hun ogen uit naar die prachtige roze Poedie-jurkjes, met bijpassende bling-bling accessoires… 

Iedereen genoot volop van het optreden, maar het feestvarken nog het meest! Het was een onvergetelijke middag in zonovergoten Veendam.  

Kijk moeder en dochter eens stralen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *