DE POEDIES ZINGEN MEE IN DE NIEUWE ZOMERSINGLE VAN FRIES WOLMA

Foto: Michel Wijninga

Fries Wolma het n zummers laidje moakt mit De Poedies. Fries schreef ‘Poedie, Poedie, Poedie’ specioal veur De Poedies en vruig wichter doarnoa n mopke mit te zingen. Wat een EER vonden de Poedies dat ja!

De single is een vrolijk exotisch getint nummer met een pakkend refrein en dito akkoorden. De zomerse klanken komen uit een ukelele, gemaakt van een oud sigarenkistje. “Uiteraard heb ik De Poedies gevraagd om deze single met mij mee te zingen”, aldus Wolma. “Ik dacht, als zij meedoen, heb ik ook direct drij schiere wichter voor in de clip!”

Wolma nam het nummer op in zijn eigen studio Amlow Records. De Poedies zongen hun partijen in bij Flex Records in Groningen. Daar werd het nummer ook gemixt en gemasterd. De clip bij de nieuwe single wordt opgenomen bij café J&A in Winsum. 
 

Het laidje was vanmörgens veur d’eerste moal te hören op Radio Noord. Fries Wolma en ons’Jetta werden dr ook nog eem over interviewd. Wat n mooi oaventuur weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram