POEDIES CAMPING PROMOTIETOUR GROOT SUCCES

Vrijdag 14 augustus hebben De Poedies de zomersingle POEDIE, POEDIE, POEDIE, van Fries Wolma, op twee campings in de provincie Groningen gepromoot. Gasten op camping Polemonium in Opende en camping Aan de Bosrand in Zevenhuizen werden getrakteerd op een gratis optreden. Uiteraard zong Fries Wolma het vrolijke zomerliedje even mee.

De dames brachten samen met Wolma, als eerste het zomerse liedje POEDIE, POEDIE, POEDIE ten gehore. Daarna zongen de dames hun hilarische Poedielaidjes. Die vielen bij de gasten goed in de smaak. Vooral liedjes over sleetsheid in een huwelijk en avonturen daar buiten, bleken een feest der herkenning. De humoristische teksten vielen bij vrouwen én mannen in de smaak. De optredens werden afgesloten met nog één keer POEDIE, POEDIE, POEDIE. Het liedje werd beide keren uit volle borst meegezongen door het aanwezige publiek.


Zoals je van De Poedies kunt verwachten, arriveerden ze in stijl. Muziekvriend Wally van de Reyd, reed Fries en de dames de hele avond belangeloos rond in zijn wonderschone witte Cadillac uit 1958.

Bij aankomst in Opende regende het, maar in de kas van Appie Wijma, merkte je daar helemaal niets van. Gelukkig was het in Zevenhuizen droog. Daar konden De Poedies, aan de rand van een meer met de prachtige Cadillac achter zich, hun liedjes buiten zingen. Het dak ging er spreekwoordelijk af! Er werd mee gezongen, mee geklapt en veel gelachen. Daarna ging het publiek weer naar tent of caravan en keerde de rust op de camping terug. Tijdens een gezellige nazit met Jacob en Janny Kramer klonk uit een enkele voortent nog het pakkende refrein van POEDIE, POEDIE, POEDIE. Het liedje is een echte oorwurm: eenmaal in je kop, gaat het er niet meer uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram