DE POEDIES STOPPEN DER MIT!

Corona brengt aiglieks alleneg moar ellende. Al dat thoes zitten dut mensen gain goud. Ook DE POEDIES nait…

Zomoar ien aine bennen ze dr zat van. Wat n gedoe ja steeds mit hoaren vaarven, al dij pakjes, kouzen, bloumen, toeters en bellen. Ze hebben der gain zin meer ien. Ze bennen dr kloar mit. Ze stoppen der mit! En dat leggen ze oet ien dit filmpje

Alle fans schier bedankt veur joen luusterend oor en morele steun de oafgelopen joaren. Joe hebben altied veur de wichter klapt. Nou klappen de wichter veur joe. En je kriegen dr ook abmoal n dikke smok bie!

Of kiek t filmpje hier: DE POEDIES HEBBEN SLECHT NIJS

En zeg nooit nooit… t blieven wel POEDIES he?!!
Dus messchain TOT OOIT!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram